Masalah Kesihatan disebabkan Hormon Tidak Stabil

Kesan kepada Kesihatan dan Kecantikan Disebabkan hormon tidak seimbang

Penuaan, sakit sendi, sakit belakang, kuku retak, mudah tertekan, lingkaran hitam di bawah mata, kulit kusam, tulang rapuh, keletihan, berat badan, tiroid, fibroid, masalah kesuburan, jerawat, resdung dan sebagainya.

Menopause (sering suram, masalah tulang rapuh, rambut gugur, kedutan kulit, bintik-bintik hitam muncul di kulit, gatal-gatal, pengeringan faraj dan sebagainya)

Tanda-tanda andropos (keletihan, penurunan ghairah seksual, muka suram, rasa ceria, memori terjejas, berisiko kpd kesihatan jantung )

Kemunculan sindrom metabolik (diabetes, kolesterol tinggi, obesiti, tekanan darah tinggi dan sebagainya)

Dengan terapi hormon pemulihan melalui pemakaian krim FIRMAX 3, membuat seseorang kelihatan lebih muda, bertenaga semula, meningkatkan kualiti struktur kulit untuk kelihatan lebih segar, memori menjadi kuat, meningkatkan imuniti badan dan boleh memulihkan penglihatan kabur.

Cream Firmax3 hadir sebagai bintang baru dalam bio-Perubatan, lebih berkesan dan terbukti. Ramuan khas pembaikan hormon mengimbangi sakit-kesihatan dan kehidupan yang sempurna. Juga sebagai langkah pencegahan, menebus phytohormone, mengimbangi metabolisme, antioksida dan merehatkan otot.

Setiap bahan-bahan zarah digunakan didalam Firmax3 krim di “pecah” dengan teknologi nano yang membuatnya menjadi sangat halus supaya apabila disapu pada kulit dengan segera menyerap masuk ke dalam aliran darah yang menyerap dan bertindak secara langsung sebagai anti-penuaan, dan membantu mencerahkan dan membuat wajah rupa lebih berseri disamping membantu merawat pelbagai penyakit.