Bagaimana firmax3 boleh membantu untuk kesuburan..kes fertility dan subfertility

Masalah ketidaksuburan sangat berkait rapat dgn ketidakseimbangan hormon, baik pada suami mahupun isteri.

Biasanya, pasangan yang lama tak dapat anak ni dah pernah jumpa doktor untuk ketahui apa puncanya. Punca kebiasaannya ialah pada perempuan, masalah ovulasi (penghasilan telur) yg berkait dengan ketidakseimbangan hormon, seperti pcos dan endometriosis, masalah pada rahim seperti fibroid, masalah saluran fillopio tersumbat, hormon thyroid tidak stabil, 

Pada lelaki, punca yg biasa ialah, penghasilan sperma yg kurang atau tidak berkualiti dan toksik yang banyak dalam badan akibat ubat atau pencemaran lain seperti banyak memakan makanan segera dan sebagainya.

Hampir kesemua punca di atas berkait rapat dengan toksin dalam badan dan ketidakseimbangan hormon dalam badan. Toksin dalam badan biasanya tersimpan dalam organ pembiakan yang juga merupakan kelenjar hormon. Firmax3 dpt membantu dgn membuang toksin dlm badan, memulakan krisis penyembuhan badan bagi menyediakan badan ke arah menjadi sihat dan optimum utk ‘membiak’. Galakkan kedua2 suami isteri sama2 menggunakan krim. Sapu pada nadi leher, keliling pusat, atas ari2 dan tambahan pada zakar bagi lelaki. Boleh juga sapu firmax3 semasa ingin bersama. Firmax3 meningkatkan keinginan sex (libido) dan membantu pasangan tersebut relaks dan enjoy.

Keadaan kurang stres ini akan membantu mengembalikan hormon ke paras normal dan meningkatkan kesuburan. Kita ingatkan juga la pasangan tersebut bahawa ini adalah satu ikhtiar, Allah SWT yg menentukan segalanya.

Tambahan, bagi masalah tiub fillopio tersumbat atau sempit, jika puncanya keradangan, InsyaAllah, firmax 3 dpt membantu. Bagi punca fizikal lain biasanya perlu surgical intervention.